U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8600 Diksmuide

Omschrijving

Prachtig gelijkvloers appartement met unieke ligging en verzichten

VERKOCHT!! Heerlijk vertoeven op dit rustig terras midden het groen en vlakbij het water!! Dit gelijkvloers appartement is gelegen op de meest unieke ligging van Diksmuide, palend aan de Yzer met zijn jachthaven en uitkijkend op de poldervlaktes van Beerstblote! Het appartement omvat een inkomhal, leefruimte met grote glaspartijen die een uniek uitzicht bieden, een open ingerichte keuken, bergruimte, toilet, 2 slaapkamers en badkamer. U beschikt over 2 terrassen, palend aan de leefruimte en aan de keuken. In de kelderverdieping kunt u tevens gebruik maken van een extra bergruimte en 2 plaatsen in de gemeenschappelijke fietsenberging. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse afgesloten garage (30000,00 EUR excl. kosten).

Dit appartement biedt u een unieke woongelegenheid pal aan De Yzer maar tevens in de directe nabijheid van het centrum van Diksmuide en diverse winkels. Zijn ligging biedt u tevens een vlotte bereikbaarheid naar de kust.

(EPC UC5658 : 213kWh/m²) (sted inl in aanvraag)
(effectief overstromingsgevoelig gebied)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Image Immobiliën