U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Uitermate lichtrijk en rustig gelegen appartement van maar liefst 195m² én zuidgericht terras van ong. 27m² - 8840 Staden

Omschrijving

Dicht bij het centrum van Staden en bij het E. Dermautpark (oude treinroute) , vindt u dit zeer lichtrijk en groot appartement (195m²) op de bovenste verdieping van de mooie en rustige residentie "Foncier ter Loo" ! Het appartement bestaat uit grote inkom met toilet, grote leefruimte (ong. 30m²) met grote glaspartijen die uitgeven op het zonnig terras (27m²), ingerichte keuken met aansluitende berging, 3 slaapkamers, wasruimte én badkamer ! Kortom, een unieke aanbieding ! Vanop het zuidgericht terras kan u uiteraard genieten van het prachtige uitzicht ! Er is tevens mogelijkheid tot het aankopen van een garage met berging, voor de prijs van 30.000,00 euro. Extra voordeel : EPC score 156 kWh/m²jaar. Contacteer ons gerust voor meer info of een vrijblijvend bezoek aan dit unieke appartement !!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Image Immobiliën