U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Projectgrond met voormalige brandweerkazerne - 8840 Staden

Omschrijving

Deze voormalige brandweerkazerne ligt op een totale oppervlakte van 1629m². Zijn centrale, doch rustige ligging op een hoekperceel leent zich perfect tot projectgrond!

De voormalige brandweerkazerne en aanpalende grond omvat :
Kelderverdieping
Gelijkvloers (Inkomhall, receptie met dispatching, sanitair met toiletruimte, urinoirs, lavabo's en douche, garage voor een 4-tal hoge brandweerwagens, kleedruimte).
Aanbouw (Uitbreiding werkvloer op de gelijkvloerse verdieping met intern oefenlokaal, smidse en berging voor klein rollend materieel)
Tussenverdieping (Directiebureel)
Verdieping (Stookplaats centrale verwarming, sanitair comfort met toiletruimtes voor dames en heren, voorraadkamer met koelelementen, ontspanningsruimte met bar en vergaderlokaal).
Bijgebouw (Oud magazijngebouwtje deel uitmakende van het perceel 1214L3)
Aluminium buitenschrijnwerk met dubbele beglazing, 4 geautomatiseerde sectionale poorten geschikt voor vrachtwagens hoger dan 4 m.
Parking geschikt voor het parkeren van een 20 à 25-tal wagens.

Verkoop onder het systeem van Covast. De instelprijs werd gesteld op 730000,00 EUR. Biedingen kunnen op ons kantoor uitgebracht worden.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Image Immobiliën