U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8800 Beveren

Omschrijving

Prachtige villa op 631m² nabij het centrum van Roeselare en autostrade!

IN OPTIE!! Deze prachtige villa werd in 2015 grotendeels gerenoveerd waardoor deze u heel ruime en lichtrijke ruimtes biedt! Het gelijkvloers omvat een lichtrijke leefruimte met open keuken (kwalitatief geïnstalleerd met o.a. vaatwas, steamer, inductiekookplaten,...). Zowel leefruimte als keuken bieden u zicht op de tuin en geven rechtstreeks toegang tot het terras. U beschikt over zowel een overdekt als niet-overdekt terras waardoor u lange avonden buiten kunt genieten. Tevens vindt u een gezellige leeshoek en een aparte bureelruimte of extra slaapkamer met badkamer (douche en lavabomeubel) op het gelijkvloers. De bovenverdieping biedt u naast de overloop, een 2-persoonskamer, 3 1-persoonskamers en een badkamer met dubbel lavabomeubel, douche én ligbad.
Tevens beschikt u over een garage met wasruimte. De tuin biedt u 2 terrassen en een fietsenberging met extra bergruimte. De oprit biedt u de mogelijkheid tot het parkeren van ca. 3 wagens. U heeft een bushalte vlakbij én de eigendom geeft u een vlotte verbinding naar zowel het centrum van Roeselare (scholen,...) als naar de autostrade!
(EPC uc 1803 score 261kWh/m²jaar; sindsdien werd de brander nog vernieuwd)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Image Immobiliën