U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8830 Hooglede

Omschrijving

Instapklare en lichtrijke tussenwoning met 3 slaapkamers, garage en tuin in centrum van Hooglede

Je bent op zoek naar een zeer goed onderhouden, instapklare, lichtrijke woning met 3 slaapkamers en zuidgerichte tuin in het centrum van Hooglede, dan is deze topper misschien iets voor jou! De woning ligt op een totale oppervlakte van 375m² en heeft tevens een inpandige garage. De leefruimte bevindt zich aan de achterkant van de woning, waardoor je direct voeling hebt met de tuin.
INTERIEUR
Via de inkomhal (met toilet) komen we in de lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken (frigo, nieuwe kookplaat, vaatwas, ...) De leefruimte is voorzien van grote raampartijen wat je ook een mooi zicht geeft op zuidgerichte tuin en terras! Tevens is deze woning voorzien van een inpandige garage (elektrische poort) , met ingemaakte kasten en voorzieningen voor de wasmachine.
EERSTE VERDIEP
Via de mooie trap, komen we op het eerste verdiep. Hier vinden we 2 slaapkamers en een badkamer die voorzien is van bad, douche, wasmeubel en toilet.
ZOLDERVERDIEPING
Deze verdieping is te bereiken via vaste trap en hier vinden we nog een grote "loftkamer".
EXTERIEUR
Zeer makkelijk te onderhouden zuidgerichte tuin met terras en tuinhuis.
EPC 199kWh/m²jaar (label B)
PLUSPUNTEN ;
ZEER CORRECTE AANBIEDING - ELEKTRICITEIT CONFORM - LICHTRIJK - INSTAPKLAAR - RECENTE CONDENSATIEKETEL BULEX (2019) - EPC label B - TOPPER


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Image Immobiliën