U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8890 Moorslede

Omschrijving

Zeer ruime woning met dubbele garage op 805m² in centrum Moorslede

Op wandelafstand van het centrum van Moorslede, met alle winkels, school, openbaar vervoer,... in de directe nabijheid, bevindt zich deze verrassend ruime en lichtrijke woning op maar liefst 805m². De woning werd grotendeels vernieuwd met karakteristieke materialen waardoor de charme volledig behouden kon worden!

INTERIEUR
Bij het betreden van de inkomhal voel je meteen de sfeer van de woning; een gezandstraalde trap passend bij het vernieuwde patroon-vloertje, én de moulures aan het plafond. Daarachter bevindt zich de ruime leefruimte waarbij u zicht hebt op het terras en de prachtig aangelegde tuin. Er is een volledig ingerichte keuken met aansluitend een eetkamer. Tevens beschikt u over een gastentoilet, berging, kelder en dubbele garage voorzien van een elektrische sectionaalpoort (alsook aansluiting voor uw wasmachine).
Door het bijgebouw net naast de woning, dat momenteel dienst doet als bureauruimte, hebt u tevens de mogelijkheid tot het uitbaten van een zelfstandige activiteit!
EERSTE VERDIEP
Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers (allen 2-persoons), de eerste badkamer is voorzien van een bad en lavabo & de tweede badkamer werd voorzien van inloopdouche, dubbele lavabo met meubel en toilet (volledig vernieuwd!).
ZOLDERVERDIEPING
De zolder is te bereiken via vaste trap en doet volledig dienst als opbergruimte. Het dak werd tevens volledig geïsoleerd.
EXTERIEUR
Eens u buiten bent, geniet u meteen van een oase van rust! U kan genieten op het groot zonneterras met aansluitend de zeer ruime maar onderhoudsvriendelijke tuin, een bar en een extra aangelegd overdekt terras en verschillende tuinbergingen. Tevens beschikt u aan de voorzijde van de woning over een grote privé-parking, die u ook meteen toegang biedt tot de tuin.

EXTRA TROEVEN
* ELEKTRISCHE KEURING CONFORM * VEEL RUIMTE * ZEER LICHTRIJK * MOOI PERCEEL * INSTAPKLAAR
EPC uc 0553 - score 386 kWh/m²jaar (label D)
Bel ons nu voor meer info of een vrijblijvende afspraak aan deze TOPPER !


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Image Immobiliën