U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8800 Roeselare

Omschrijving

Vernieuwde woning in rustige woonwijk te Roeselare

We vinden deze woning terug in een rustige woonwijk, dicht tegen het centrum van Roeselare. Naast zijn centrale ligging beschikt de woning ook over een uitstekende verbinding door de nabij gelegen R32.
De woning onderging recent een volledige renovatie waarbij onder meer volgende werken werden uitgevoerd : het raamwerk vernieuwd, elektriciteit vernieuwd en conform gekeurd, dak vernieuwd, vloeren vernieuwd, ...
Bij het betreden van de woning komen we in de inkomhal met gastentoilet. Aansluitend vinden we de ruime en lichtrijke woonkamer met open keuken, uitgerust met vaatwasser, frigo, oven en inductie kookplaat. Deze woonkamer kijkt uit op de leuke stadstuin met terras. De mooi vernieuwde badkamer is voorzien van inloopdouche, bad en dubbele lavabo. Op het verdiep vinden we 3 slaapkamers terug en een wasruimte voorzien van een tweede toilet. Tevens beschikt de woning over een kelder en een volledig geïsoleerde zolder, toegankelijk via vaste trap, wat de mogelijkheid biedt voor het bijmaken van een vierde slaapkamer. Voor de woning is plaats voorzien om 2 wagens te plaatsen.
Wenst u deze woning te bezichtigen? Leg dan snel uw bezoek vast via 051 545 969! EPC 551kWh/m²jaar (opgemaakt voor de renovatie, nieuw EPC in aanvraag )


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Image Immobiliën