U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8800 Roeselare

Omschrijving

Rustig en centraal gelegen woning op 309m², met garage en 3 slaapkamers, dicht bij het centrum van Roeselare

Deze woning ligt op een totale oppervlakte van 309m² en geniet een zeer centrale en rustige ligging, op wandelafstand van centrum van Roeselare, op wandelafstand van openbaar vervoer, op amper 5 minuutjes van de oprit van de autostrade, en op een paar minuutjes van het Mammoetcenter, ... Deze verrassend ruime, licht op te frissen woning, bestaat uit inkom met bureauruimte, toilet, zeer lichtrijke leefruimte met mooie schouw, keuken met kelderruimte en inpandige garage. Op het verdiep vinden we nog 3 grote slaapkamers, de badkamer, apart toilet en nog een extra bergruimte. Deze eigendom beschikt tevens over een zuidgerichte tuin met terras. De woning dient opgefrist te worden maar biedt zeer veel ruimte en mogelijkheden. EPC 276kWh/m²jaar.
Wil je weten welke mogelijkheden deze eigendom voor jou kan bieden, maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan deze woning!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Image Immobiliën