U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8840 Staden

Omschrijving

Statige, karakteristieke villa op 1430m² nabij het centrum van Staden

Nabij het centrum van Staden, op een oppervlakte van 1430m², bevindt zich deze unieke eigendom!

Via de karakteristieke inkomhal betreedt u de lichtrijke en imposante leefruimte met zijn prachtige houten vloeren. Bij de prachtige open haard is het gezellig vertoeven in de zitruimte. Tevens omvat deze sfeervolle leefruimte nog een afzonderlijke TV-hoek en eetkamer. De hedendaagse keuken is volledig ingericht en geeft u rechtstreeks toegang tot het terras en de prachtige tuin. De grote garage biedt u ruimte voor het plaatsen van 2 wagens. Op het gelijkvloers bevindt zich nog een grote polyvalente ruimte én een bureau. Aan bergruimte is er ook geen gebrek.

De prachtige overloop biedt u toegang tot 4 ruime slaapkamers. De badkamer biedt u het moderne comfort gecombineerd met originele elementen : u beschikt over 2 originele lavabo's, een ligbad en een afzonderlijke inloopdouche. Deze verdieping omvat tevens een wasruimte en aansluitend een grote hobbyruimte.

De grote zolder is bereikbaar via vaste trap.

In de prachtig onderhouden tuin is het zalig vertoeven! Deze zuidgerichte tuin omvat meerdere terrassen en gezellige hoekjes! Tevens beschikt u over een ruim bijgebouw dat voor diverse doeleinden kan gebruikt worden.

Laat u verrassen door de charme van deze eigendom!

(EPC uc 9276 - score : 258kWh/m²)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Image Immobiliën