U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8840 Staden

Omschrijving

Zeer mooi gerenoveerde woning in centrum van Staden op 246m²

Je zoekt een instapklare woning, zeer mooi afgewerkt, op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, markt...., een tuin met tuinhuis en overdekt terras? Dan is deze woning zeker iets voor jou! Van zodra je in de woning komt, voel je je direct thuis. Via de inkom, bereik je de gezellige leefruimte, met aansluitend een aangename ruimte, die zowel kan dienen als speelkamer, bureau, zithoek,.. Daarna komen we in de open ingerichte leefkeuken. Vanuit de leefkeuken heb je direct toegang tot terras en tuin. Nog een extraatje aan deze mooie aanbieding, is dat de tuin voorzien is van een tuinhuis met overdekt terras! Op het gelijkvloers vinden we ook nog de mooi vernieuwde badkamer, voorzien van wasmeubel en bad/douche. Op het verdiep bevinden zich nog 2 grote slaapkamers. Kortom, echt een zeer mooie aanbieding! Maak nu een afspraak voor vrijblijvend bezoek aan deze topper!
* nieuwe ramen * verwarming vernieuwd * elektriciteit vernieuwd * mooie materialen * regenwater * tuin met overdekt terras * TOPPER EPC 232kWh/m²jaar


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Image Immobiliën