U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8840 Staden

Omschrijving

Unieke eigendom, met zeer veel mogelijkheden, op een totale oppervlakte van 1779m²

Je zoekt een unieke eigendom, een eigendom met zeer veel mogelijkheden, veel ruimte , een verhaal, een groot perceel... dan moet je zeker deze woning eens bezoeken ..
INTERIEUR
Via de inkom met toilet, komen we in de grote leefruimte, die bestaat uit verschillende compartimenten, grote leefruimte, bureau, verschillende zithoeken, open ingerichte keuken, met toegang tot kruidentuintje, .. aansluitend komen we in een gang, die toegang geeft tot de wasruimte, de badkamer, en de grote bergruimte. Via de bergruimte komen we bij het overdekt terras. Tevens beschikt deze eigendom over een grote garage en schuur met verdiep, wat zo veel mogelijkheden biedt.
EERSTE VERDIEP
Dit verdiep is in de afwerkingsfase, hier vinden we verschillende kamers met dressing, kamer met mezzanine, ...kortom, zeer veel ruimte en mogelijkheden!
EXTERIEUR
Buiten vinden we een toffe binnenkoer. Achter de schuur bevindt zich de diepe tuin en weide.
PLUSPUNTEN
- vernieuwd dak
- zeer veel ruimte
- grote tuin / weide

EPC 337Kwh/m²jaar

Kortom, een eigendom die zeker meer dan een bezoek waard is ! Maak nu een afspraak voor bezichtiging en bekijk zelf de mogelijkheden die deze eigendom je kan bieden !


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Image Immobiliën