U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8840 Staden

Omschrijving

Verrassend grote woning met zeer veel mogelijkheden in centrum van Staden op 317m²

Je zoekt een eigendom met tal van mogelijkheden, zeer veel ruimte, centrale ligging, mogelijkheid tot het uitbaten van een zelfstandige activiteit , extra leefruimte voor inwonende ouder of kinderen ,... dan moet je zeker een bezoek brengen aan deze grote en zeer degelijke woning!

INTERIEUR
We komen de woning binnen via een grote inkom met mooie traphal, aansluitend betreden we de leefruimte, voorzien van een houtkachtel en met zicht op de tuin. Via de leefruimte komen we in de ingerichte leefkeuken (met kelder). Achter de keuken bevindt zich nog een wasruimte. Op het gelijkvloers vinden we nog een extra leefruimte met aansluitende slaapkamer en badkamer, wat de mogelijkheid biedt om iemand volledig afzonderlijk op het gelijkvloers te laten wonen! Enerzijds kan dit gebruikt worden voor uitbating van een zelfstandige activiteit maar eveneens perfect geschikt als kangoeroewoning! Er is tevens ook aanwezigheid van een inpandige garage.
De garage was vroeger een handelsruimte en kan bijgevolg zeer makkelijk omgebouwd worden tot handelsruimte / kantoor/ontvangstruimte, ...

EERSTE VERDIEP
Via de mooie trap, komen we op het eerste verdiep, waar er 1 uitzonderlijk grote kamer is (makkelijk om te bouwen tot meerdere kamers), 2 2-persoonskamers en een badkamer.

ZOLDERVERDIEP
De woning is volledig overzolderd.

EXTERIEUR
Deze woning beschikt over een zeer leuke binnenkoer/tuin, mogelijkheid tot maken van vijver!

PLUSPUNTEN
*ZEER GROTE WONING * ZEER VEEL MOGELIJKHEDEN * CENTRALE LIGGING * INPANDIGE GARAGE
(EPC uc 6169 - score: 686 kWh/m², verwijzing naar energierenovatieverplichting.)

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die het recht heeft dit bod al dan niet te aanvaarden.

Maak nu je afspraak voor bezichtiging of contacteer ons voor meer info over deze aanbieding!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Image Immobiliën