U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8840 Westrozebeke

Omschrijving

Instapklare, lichtrijke half-open bebouwing met 3 slaapkamers op 809m² in centrum Westrozebeke

Op wandelafstand van het centrum van Westrozebeke, en dus op wandelafstand van winkels, school, openbaar vervoer, ...bevindt zich deze verrassend ruime en lichtrijke woning op een oppervlakte van maar liefst 809m²! De woning werd volledig vernieuwd tussen 2007 en 2010, en is ook reeds voorzien van een zonneboiler ! Vanuit de living kan je genieten van zicht op de zeer charmante, zuidgerichte tuin.
INTERIEUR
Via de inkomhal komen we in de zeer grote en lichtrijke leefruimte, waar de living en de ingerichte keuken volledig overlopen in elkaar ! De zeer praktische keuken is voorzien van alle toestellen, (oven, vaatwas, prachtige kookplaat, ...),zeer veel werkblad. De leefruimte is voorzien van een groot schuifraam en lichtkoepel, wat je voeling geeft met de tuin en de natuur! Het gelijkvloers is ook nog voorzien van een grote bureauruimte ! Naast de keuken vinden we nog een grote wasplaats, (berging) , toilet en droge kelder!
EERSTE VERDIEP
Hier bevinden zich 2 slaapkamers en een grote badkamer , voorzien van inloopdouche , bad, wasmeubel en toilet.
ZOLDERVERDIEPING
Via vaste trap komen we op de zolderverdieping, die ingericht is als derde slaapkamer, en ruimte voor nog verder af te werken tweede badkamer, en de technische ruimte (ventilatiesysteem)
EXTERIEUR
Buiten komen we in de grote zuidgerichte tuin, voorzien van houten tuinberging. De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk en er staan paar mooie bomen, wat je instant goed gevoel geeft !
PLUSPUNTEN
ZONNEBOILER * LICHTRIJK* VERNIEUWD* VEEL RUIMTE* ZEER GOED GEÎSOLEERD* MOOIE UITBOUW * MOOI PERCEEL * INSTAPKLAAR * EPC 188kWh/m²jaar (Label B)* ELECTRICITEIT CONFORM
Bel ons nu voor meer info of een vrijblijvende afspraak aan deze TOPPER !


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Image Immobiliën